torstai 2. helmikuuta 2012

Ensimmäinen postaus!

Noniin, vihdoinkin sain blogin ulkoasun mieleiseksi (bannerista suurkiitos Maijalle http://rabbits-smiles.blogspot.com/) ja bloggaaminen voi alkaa!
Hiukan voisin nyt sitten kuulumisia jo kertoilla. Eilen käväistiin Kamun kanssa eläinlääkärissä ylipitkien alahampaiden takia. Toinen etuhampaista oli lähtenyt irti jostain tuntemattomasta syystä aikaisemmin, ja alahampaat oli sen takia pidentyneet. Ell lyhensi pojan hampaat, kuitenkin vähän liian lyhyiksi että sillä se syöminen on vaikeaa. Mutta onneksi hampaat kasvaa nopeasti takaisin.
Lääkärissä myös selvisi, että Kamulla on silmässä melanooma eli syöpä. Huomasin reilusti yli puoli vuotta sitten sen silmässä sellaisen vaalean viirun, se näyttää siltä kuin joku olisi piirtänyt siihen. Onneksi, onneksi siitä ei ole sille mitään haittaa. Mutta ihan varmuuden vuoksi sitä pitää seurailla.
Ell sanoi myös, että Kamun yhdestä varpaasta on katkennut jänne. Joulukuussa Niiskulla ja Kamulla oli pieni tappelu ja Niisku puri Kamua jalasta. Ihmettelinkin, kun sen varvas vain sojotti yksinään ihan eri suuntaan kuin muut.
Muille marsuille kuuluu hyvää. Parin viikon päästä on näyttelyt Lahdessa jonne ollaan varmaankin menossa Kreivin ja Niiskun voimin, Pohjis ei ole tällä hetkellä näyttelykunnossa ja Kamu saa rauhassa parantua kotona.

Voisin nyt tämän blogin kanssa reipastua ja postata ainakin kerran viikossa, ja ottaa paljon kuviakin myös!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti