perjantai 24. helmikuuta 2012

Haaveilua haaveilua...

Äh mulla on ihan järjetön marsuvauvakuume... Ja uuden marsuvauvan "tartteis" senkin takia, kun mulla alkaa näyttelymarsut loppua + noi kaks pallivahapojua tartteis kaverit.. Kamua en varmaan enään käytä näyttelyissä, sillä on kaikenmaailman pikkuvikoja, Pohjiksella on talipatti perseessä ja jos se ei lähde pois niin ei sitäkään (varmaan) voi käyttää näyttelyissä. Ja Kreivillä on niin kerpeleesti arpia takapuolessa, niin aina tuomarin mukaan pitää nyt sitten alkaa valikoimaan että minne näyttelyyn sen otan mukaan. Niisku on ainoa ns. hyvässä kunnossa oleva, mutta ei sekään enään mikään nuori poika ole.
kuva www.svenskamarsvinsforeningen.se

Mutta pitkään (reilun vuoden ajan) olen haaveillu jo toisesta foxista, blackistä väriltään. Olen näillä näkymin lähdössä Carskan kanssa (jos kaikki onnistuu suunnitelmien mukaan :D) toukokuussa Ruotsiin marsunäyttelyyn, ja toivoisin että sieltä löytyisi black fox uros. Ja ulkomuototasoinen olisi ihan unelma. Niin ja tietty olisi ihan kiva että se äiti suostuisi kans...

kuva www.svenskamarsvinsforeningen.se
Toisena pitkäaikaisena haaveena on skinny. Voi tuitui kun haluaisin semmoisen pienen nahkapalleron, jonkun kivan tumman väriltään <3.
kuva www.svenskamarsvinsforeningen.se

Ja kolmantena haaveena olisi se toinen rex... Skinnyä haluaisin enemmän, mutta en tiedä uskaltaisinko laittaa kaljua marsua asumaan Pohjiksen kanssa joten se rex olisi hiukan realistisempi vaihtoehto. Ehkä jos äiteeltä saisin luvan niihin pariin uuteen marsuun, niin rexkin löytyisi sieltä Ruotsin puolelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti