keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Uusi vauvamarsu, näyttelyitä ja kuulumisia!

Ompas vierähtänyt aikaa viime postauksesta... Noh tossa elokuun lopussa käytiin Niiskun ja Pohjiksen kanssa Sastamalassa näytelmöimässä, molemmat sai petissä kumat! Kuviakin sieltä reissulta on, mutta kunhan joskus saisin Carskalta ne omiin käsiini :D. Nyt syyskuun lopussa käytiin Turussa näytsissä, jossa oli sitten Niisku ja Kreivi mukana. Niisku sai petistä sekä kuman että kupan. Pohjis on ollut nyt vähän kipeänä (patti poskessa, ilmeisesti mätäpaise) niin ei päässyt poika nyt mukaan... Toivottavasti se nyt paranisi.
Ja meillehän kotiutui uusi pikkumarsu myös sunnuntaina Kreivin kaveriksi! Pallero on oikealta nimeltään NutRageous, kotoisammin ihan vain Keimo ja rodultaan lunkarya peruaani. Ihana pieni palleroinen on kyseessä, tosi reipas ja suloinen <3. Marraskuussa Lemmikkimessuilla näkee sitten Keimon ekaa kertaa näyttelyssä :). Pohjiksellekin sain luvan hankkia kaverin, kuhan se nytten tuosta vain paranisi.

Ja tässä pari kuvaa Keimosta :3.
2 kommenttia:

  1. Joku pieni maininta olis mukava, että oon tehny ton sun bannerin. En sitä viitsinyt laittaa itse banneriin 'pilaamaan' sitä, mutta linkki omaan blogiini jossain olisi kuitenkin kiva mainita. :)

    VastaaPoista