tiistai 5. helmikuuta 2013

Sastamala 12.1 + kuvia&kuulumisia

Oho ompas vierähtäny viime postauksesta... No mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Lauantaina 12.1. käväistiin Sastamalan näyttelyssä, aamu ei todellakaan alkanut hyvin... Olin siis Carskan luona yötä ja kun aamulla oli tarkoitus lähteä, niin auton lämpöpiuha oli varastettu eikä se sitten käynnistynyt. Kuitenkin onneksi saatiin toinen auto käyttöön ja lähdimme matkaan, mutta neljä tuntia myöhässä  :D. Onneksi näyttelyssä olleet ihmiset jaksoivat odottaa meitä ja arvostella marsut, ihan hypersuperisot kiitokset heille!
Paikanpäällä sitten vain pikaisesti marsut ulos boxista (mukana oli siis perinteisesti Niisku ja Kreivi), puunaukset ja pöydälle. Ajattelin että no ei sieltä nyt mitään tule, varsinkin kun oltiin niin törkeästi myöhässäkin, mutta Niisku nappasi PPM1-sijoituksen! Mä en oikeesti voi käsittää tätä, sekä Niisku että Kreivi olleet PPM1:siä  <3. Niin ylpeä olen musuista :3. Ja Saijalta ja Kertulta tuli niin ihanaa kommenttia Niiskuun ja Kreiviin liittyen, etten tienny et miten päin olis pitänyt olla :3.
Tässä vähän muutama vanhempi kuva marsuista.Kamua kun en ole pariin vuoteen käyttänyt näyttelyssä, niin aattelimpa ottaa tämmösen havainnollistavan kuvan siitä kuinka iso se oikeasti on :D. Ne jotka on Niiskun joskus nähneet niin tietää ettei sekään mikään pikkupoika ole, painoeroa pariskunnalla on n. 500g. Kamu painaa tällä hetkellä 1600g, tasan samanverran kuin 2v sitten ja poitsu saavutti veteraani-iän melkein vuosi sitten :D. Sen verran iso se on että yhdellä kädellä piteleminen/nostaminen on aika haastavaa.

Musu kerjäsi nameja :3

Ja Namnam oli sitä mieltä että jos ei nytjustheti saa ruokaa niin hän kuolee nälkään...

Niiski, mamin kaunis poika <3
Pitäis tälle blogin ulkoasullekin tehdä remontti, jos nyt vaikka tässä lähiaikoina saisin jotain aikaiseksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti