perjantai 29. maaliskuuta 2013

Lahti 23.3.

Käväisimme Lahdessa näytelmöimässä tutun kolmikon kanssa, eli mukana oli Kreivi, Keimo ja Niisku. Kerrankin mun ei tarvinnut lähtä jo perjantai-iltana seikkailemaan kohti pääkaupunkiseutua, vaan lähdin kotoa ajelemaan kohti Lahtea lauantaiaamuna kun sain äidiltä auton lainaan (!).
Eläintentarkastuksessa Iira huomasi, että Niiskulla saattaa olla kaihia molemmissa silmissä ja se taitaa olla totta. Välillä huomaa että Niisku ei välttämättä näe enään niin hyvin kuin ennen, mutta toivottavasti tämä ei haittaa poikaa kauhesti eikä onneksi siltä näytäkään.
Näyttelypäivä meni oikein mukavasti; Kreivi sai kuman, Keimo Maailman Paras Pörrö-palkinnon ja Niisku oli PPM2 <3. Eli toinen eliittikortti napsahti Nuuskalle jeejee :3. Niin ylpeä kyllä sai taas olla pojista! Seuraavaksi onkin vuorossa PetExpo, jota ootan jo kovasti. Kaksipäivänen näyttely tiedossa, myös pet-marsuille (viime vuonna oli vain toisena päivänä pet-näyttely). Marsujen pienoinen valmistelu onkin jo alkanut, nimittäin vanhusten massan ja kiinteyden nostattaminen. Tiedossa on enemmän vapaana juoksentelua, ja himpan verran enemmän pellettiä ja kauraa.
Ensiviikonloppuna tiedossa (toivottavasti) jotain uutta ja jännittävää kerrottavaa, mutta siitä sitten silloin enemmän ;). Lopuksi vielä kuvia marsuista Lahdessa, otettu Iiran kameralla.


<3


musu <3Keimis on jo iso poika :3


3 kommenttia:

  1. Laitaks mulle abykuvia pari? :)

    VastaaPoista
  2. oi tosi kiva blogi :) kirjotat hyvin ja kivoja kuvia!
    käy kattomassa munki blogia :)
    http://miaasownlife.blogspot.com/

    VastaaPoista